Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

0 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΧ 2011-12

Ο Κώστας Καλλιμάνης ανακηρύχτηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, στην ψηφοφορία που πραγματοποιεί κάθε χρόνο το blog μας, για την ανάδειξη του ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο Χρήστος Μανιάτης, στην τρίτη ο φετινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Λέκκας, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί ο Ορέστης Νικολόπουλος, με τις περισσότερες συμμετοχές, στην τέταρτη θέση και στην πέμπτη ο Γιάννης Θωμάς με τον Τάσο Παστό.

1. Κώστας Καλλιμάνης 26%
Ο 36χρονος Ευβοιώτης με συμμετοχές σε Α' Εθνική, ήρθε φέτος στην Χαλκίδα, από τον Ηρακλή Ψαχνών και με την εμπειρία του, κατάφερε να δώσει μία άλλη σιγουριά στην άμυνα. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος ο ΑΟ Χαλκίς είχε την 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Ο Καλλιμάνης, ο οποίος ήταν μια ήρεμη δύναμη, ήταν φέτος και αρχηγός της ομάδας.

2. Χρήστος Μανιάτης 20%
Ο 33χρονος μέσος, ήταν φέτος από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την ομάδα της Χαλκίδας. Ήρθε από την Β' Εθνική και τον Ιωνικό Νίκαιας και έδωσε μεγάλη σιγουριά στο κέντρο. Σκόραρε 6 φορές φέτος γράφοντας πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν πολύ καλός στις μονομαχίες και στις διεκδικήσεις της μπάλας. 

3. Νίκος Λέκκας 15%
Ο φετινός πρώτος σκόρερ της ομάδας της Χαλκίδας με 7 γκολ. Ο 22χρονος χαφ, ήταν πολύ καλός τόσο στο κέντρο και στις σέντρες, όσο και στα επιθετικά μπασίματα που έκανε και γι αυτό βγήκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, μιας ομάδας που είχε την 3η φετινή καλύτερη επίθεση του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας. 

4. Ορέστης Νικολόπουλος 6%
Ο 21χρονος αμυντικός, είχε την ζωντάνια και την δύναμη στην άμυνα. Ο πύργος της κυανόμαυρης άμυνας, κέρδιζε τις μονομαχίες και με τα προσόντα του ο ΑΟΧ είχε την 2η φετινή καλύτερη άμυνα του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Νικολόπουλος είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον και σίγουρα είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν πρέπει να χάσει ο ΑΟΧ. 

5. Γιάννης Θωμάς, Τάσος Παστός, από 5%
Από την μία ο 26χρονος Γιάννης Θωμάς, ήταν ένας από τους καλούς στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του ΑΟΧ. Έδεσε γρήγορα με την ομάδα και ήταν δυνατός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη ο 34χρονος Τάσος Παστός, ο οποίος ήρθε από την Β' Εθνική και τον Εθνικό, ήταν ένας άλλος πύργος στην κυανόμαυρη άμυνα, ο οποίος ήταν συνάμα δυνατός και ήρεμος. Με την εμπειρία του από συμμετοχές στο παρελθόν σε Α' Εθνική, βοήθησε αρκετά τον ΑΟ Χαλκίς και γι αυτό η ομάδα είχε φέτος την 2η καλύτερη άμυνα του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής.  

7. Γιώργος Καλογερόπουλος, Λουκάς Καρακατσάνης, Μιχάλης Καφαντάρης, Βασίλης Μπακρής, Έρβιν Μπιρμπίλης, Βασίλης Πέτσης, Παναγιώτης Ταυταρίδης, από 3%
Ξεκινώντας από τα 3 "Κ" της επίθεσης, ο Καλογερόπουλος, ο Καρακατσάνης και ο Καφαντάρης, ο οποίος ήρθε το Γενάρη στον ΑΟΧ, μπορεί να έβαλαν 6, 5 και 4 γκολ αντίστοιχα αλλά σίγουρα ο ΑΟΧ είχε φέτος την 3η καλύτερη επίθεση στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικήα κατηγορίας. Ο Έρβιν Μπιρμπίλης, το μηχανάκι της Χαλκίδας, έγραψε πολλά χιλιόμετρα και ήταν πάντα από τους καλύτερους της ομάδας. Οι νέεοι της παρέας είχαν και αυτή την τιμητική τους. Ο Βασίλης Μπακρής, είναι ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Χαλκίδας και κάθε χρόνο η απόδοση του ανεβαίνει. Ο Παναγιώτης Ταυταρίδης, γιος της ζωντανής ποδοσφαιρικής ιστορίας του ΑΟΧ, Τάσου Ταυταρίδη, έκανε άλλη μια πολύ καλή σεζόν και η απόδοση του είναι ανοδική. Ο Βασίλης Πέτσης, ήταν η αποκάλυψη της χρονιάς, ο οποίος ήρθε στον ΑΟΧ τον Γενάρη και άφησε πολλούς με ανοιχτά τα στόματα. 

14. Λευτέρης Τοπαλίδης 2%
Φέτος οι τερματοφύλακες δεν είχαν την τιμητική τους στην ψηφοφορία, παρόλο που σε όλο το πρωτάθλημα δέχτηκαν μόλις 16 γκολ, έχοντας φέτος την 2η καλύτερη άμυνα στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Λευτέρης Τοπαλίδης, ο οποίος ήρθε στον ΑΟΧ τον Γενάρη πήρε 2%, έχοντας 13 συμμετοχές. Ο Γιώργος Μόνος, αν και ήταν στην ψηφοφορία δεν πήρε φέτος ψήφους, αν και είχε μόλις 9 συμμετοχές. Από τους άλλους τερματοφύλακες που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ο Κώστας Αδαμόπουλος έπαιξε στα 2 πρώτα παιχνίδια και στο δεύτερο τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρόλας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα μόλις σε 2 παιχνίδια (στο 1 βασικός), αλλά είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: