Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

0 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΞΕΔΡΑ 2011-12

Στην ψηφοφορία που πραγματοποίησε η σελίδα των φιλάθλων της Χαλκίδας (chalkidafans.tk) για την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εξέδρα, δηλαδή την καλύτερη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι σε εκτός έδρας παιχνίδι, δηλαδή σε άλλη περιοχή, εκτός Χαλκίδας, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1. ΠΑΣ Κόρινθος - ΑΟ Χαλκίς (04-03-12) 80%
Το ταξίδι της χρονιάς στην Κόρινθο, θύμιζε τις καλές εποχές της Χαλκίδας. 150 φίλαθλοι άφησαν την Χαλκίδα και ήρθαν Κόρινθο για να στηρίξουν τον ΑΟΧ σε αυτό το ντέρμπι που μέχρι εκείνη την στιγμή, παιζόντουσαν οι τελευταίες ελπίδες του ΑΟΧ για άνοδο. Απέναντι σε 1000 Κορίνθιους, οι Χαλκιδέοι με πιο δυνατή φωνή, έστειλαν μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι είναι εδώ. Το μειονέκτημα του αγώνα, η ήττα με 3-1 σε συνδυασμό με την απαράδεκτη διαιτησία του Ρατσιάτου που φρόντισε να ξενερώσει τους φιλάθλους της Χαλκίδας.

2. Λουκίσια - ΑΟ Χαλκίς (29-01-12) 12%
Τα Λουκίσια μπορεί να είναι δίπλα στην Χαλκίδα αλλά οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν φρόντισαν να τα μετατρέψουν σε έδρα με πανό και συνθήματα. Οι φίλαθλοι στο γήπεδο μισοί μισοί και το σκορ 0-0 που βάση το παιχνίδι που έκανε ο ΑΟΧ, έπρεπε να φύγει νικητής. Για άλλη μια φορά η φιλοξενία των Λουκισέων ήταν προκλητική αλλά αυτό δεν πτόησε τους οπαδούς της Χαλκίδας. 

3. Δάφνη Ερυθρών - ΑΟ Χαλκίς (13-11-11) 8%
Λίγοι και καλοί, αψήφησαν το τσουχτερό κρύο, βρέθηκαν στο Κριεκούκι το οποίο το μετέτρεψαν σε έδρα τους και φρόντισαν να ζεστάνουν με τα συνθήματα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τους αντάμειψαν με νίκη με σκορ 1-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: