Τρίτη 24 Απριλίου 2012

0 ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΟΧ

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε στο Κρανίδι ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος κέρδισε την Αθλητική Ένωση Ερμή Ερμιονίδας, με σκορ 0-1. Τόσο αυτή η νίκη που πέτυχε την Κυριακή, όσο και η ισοπαλία του Μανδραϊκού στην Κύμη με 0-0, τον φέρνει ξανά στην 2η θέση του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 62' με πλασέ του Καφαντάρη μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Καρακατσάνη. Ικανοποιημένοι οι παίχτες, οι προπονητές, η διοίκηση και οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο Κρανίδι, τόσο με την σημαντική νίκη του ΑΟΧ που τον φέρνει ξανά στην 2η θέση, όσο και για την άψογη φιλοξενία της γηπεδούχου ομάδας. 

ΑΕΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης, Σωπιάδης, Μπούρας, Δημητρουλόπουλος, ( 62 Cojocaru),Καρύδης, Στάμος, Στάικος, Αντωνόπουλος ( 57 Κούσης) , Τζώρτζης,( 70 Δημαράκης) Δερμιτζάκης, Μενίκου.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Πέτσης, Ταυταρίδης, Νικολόπουλος, Μανιάτης, Γιογιός, Θωμάς, Καρακατσάνης,( 86 Γκιόκας), Καφαντάρης,( 89 Γκίτσαλης), Καλογερόπουλος.( 78 Λέκκας).

Δήλωση του προπονητή του ΑΟΧ, Θύμιου Γεωργούλη, στο periferiako.com:
"Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όμως βλέπουμε μπροστά, αφού η συνέχεια είναι δύσκολη, πρέπει να μείνουμε σοβαροί και κυρίως να εξακολουθούμε να δουλεύουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Περάσαμε μια δύσκολη, κόντρα σε μια καλή ομάδα, που είχε ανάγκη τους βαθμούς, ενώ παράλληλα αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο, δείγμα ότι η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες και μπορεί να προχωρήσει. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Προσωπικά πάντως αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση από την προσπάθεια και κυρίως από την σοβαρότητα που δείχνουν όλοι οι παίχτες και ασφαλώς αυτό είναι πολύ σημαντικό."

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
Στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, επιστρέφει ο ΑΟ Χαλκίς. Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν, είδαν πως ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου της Χαλκίδας είναι κατάλληλος και έτσι για τα 3 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας θα γίνουν στην ιστορική έδρα του ΑΟΧ. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου, όπου ο ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει την Κύμη, στις 17:00. 

Αποτελέσματα αγώνων (21 αγ.):
ΑΕΕ Ερμιονίδας 0-1 ΑΟ Χαλκίς
ΑΟ Κύμης 0-0 Μανδραϊκός
Λουκίσια 2-0 Άσπρα Σπίτια
ΠΑΣ Κόρινθος 3-2 Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Δάφνη Ερυθρών 1-2 Παναργειακός
Ασπρόπυργος 3-0 Πόρος (α.α.)
Πανναυπλιακός 3-0 ΑΟ Θήβας (α.α.)

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο Πόρος
Τον ΑΟ Θήβας ακολούθησε και ο ΑΟ Πόρος, στην αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Οι νησιώτες φαινόταν και από τα τελευταία παιχνίδι πως δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουν, δεδομένου πως είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά. Μάλιστα στον αγώνα με τον ΑΟΧ, πριν μερικές εβδομάδες, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές, ήρθαν με τα αυτοκίνητα τους, χωρίς προπονητή, με δικά τους έξοδα. Άλλο ένα παράδειγμα της οικονομικής κρίσης του ποδοσφαίρου. 

Βαθμολογία 7ος όμιλος Δ' Εθνικής (21 αγ.):
1. ΠΑΣ Κόρινθος 54
2. ΑΟ Χαλκίς 41
3. Μανδραϊκός 40
4. Παναργειακός 36
5. Λουκίσια 36
6. Παναυπλιακός 35
7. ΑΟ Κύμης 33
8. ΑΕΕ Ερμιονίδας 32
9. Ατρόμητος Χιλιομοδίου 31
10. Άσπρα Σπίτια 23
11. Δάφνη Ερυθρών 20
12. ΑΟ Θήβας 13 (αποχώρησε από το πρωτάθλημα)
13. ΑΟ Πόρου 12 (αποχώρησε από το πρωτάθλημα)
14. Ασπρόπυργος 14

Φωτορεπορτάζ:





Φωτογραφίες από ΑΕΕ Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: