Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

0 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΧ 2010-11

Ο Ηλίας Παπαϊωάννου, ο πρώτος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς αλλά και του φετινού πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας, ανακηρύχτηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2010-11, στην ψηφοφορία που πραγματοποίησε το blog μας. Στην δεύτερη θέση άφησε τον περσινό καλύτερο ποδοσφαιριστή, Βλάση Μπόκαρη, ενώ τρίτος αγαπημένος για την εξέδρα των νερατζούρρι, ψηφίστηκε ο Κώστας Δασκαλάκης. Κουμπούλης, Τσούτης και Τούρλας, είχαν και αυτοί αρκετούς ψήφους από τους φιλάθλους της Χαλκίδας.

 1. ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (26%)

Πέρα από πρώτος σκόρερ του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας, με 23 γκολ, ανακηρύχτηκε και από τους φιλάθλους της Χαλκίδας, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, για την φετινή περίοδο. Με ποσοστό 4% περισσότερο από τον δεύτερο Βλάση Μπόκαρη, ο 37χρονος επιθετικός, παρά το μεγάλο της ηλικίας του, απέδειξε ότι ξέρει από μπάλα και φυσικά ήταν ο μεγάλος κρίκος του ΑΟ Χαλκίς με τα δίχτυα. Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες μεταγραφές φέτος του ΑΟ Χαλκίς και παίχτης που κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν βοήθησε φέτος στην ομάδα της Χαλκίδας. Ο Βλάσης Μπόκαρης, αγωνίστηκε φέτος στην Χαλκίδα ποιο πολύ από όλους με 2596 λεπτά.

 2. ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ (22%)
 
Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχουν περάσει ποτέ από την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Ο άνθρωπος που πόνεσε την ομάδα της Χαλκίδας και που πέρσι είχε ανακηρυχθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς από τους φιλάθλους της Χαλκίδας, φέτος έφτασε πολύ κοντά στο να ψηφιστεί και πάλι πρώτος. Ένας από τους ποιο σημαντικούς αμυντικούς της Χαλκίδας για φέτος και στα 34 του χρόνια, δεν σταματά να ιδρώνει για την κυανόμαυρη φανέλα.

3. ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ (14%)
 
Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος μέχρι τώρα αγωνιζόταν σε Α', Β' και Γ' Εθνική, πήρε την απόφαση να έρθει στην Δ' Εθνική και στην ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Με ένα θεαματικό ποδόσφαιρο και με άλλοτε κορυφαίες αποδόσεις, εντυπωσίασε τους φιλάθλους της Χαλκίδας και αυτοί τον ψήφισαν στην 3η θέση του καλύτερου φετινού ποδοσφαιριστή. Η τεχνική του ήταν σε υψηλό επίπεδο. Τα φώτα όμως ήταν όλα πάνω του και αν έπιανε πάντα καλές αποδόσεις, σίγουρα θα ψηφιζόταν με περισσότερο ποσοστό. Με 6 γκολ ο Κώστας Δασκαλάκης, ήταν ο δεύτερος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς για φέτος.

4. ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ (8%)
 
Ο 28χρονος μέσος, ήταν φέτος ένας από τους ποιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς. Με πολύ καλή δουλειά στο κέντρο και στην άμυνα και με σταθερές αποδόσεις, ήταν όχι μόνο από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές του ΑΟ Χαλκίς αλλά και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ψηφίστηκαν από τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Αγωνίστηκε 2469 λεπτά και θεωρήθηκε από πολλούς ένα πολύ καλό εργαλείο για την ομάδα της Χαλκίδας.

 5. ΣΑΚΗΣ ΤΣΟΥΤΗΣ (7%)
 
Ο παρτενέρ της άμυνας του Βλάση Μπόκαρη που μαζί αποτελούν από πέρσι το αχτύπητο αμυντικό δίδυμο για τον ΑΟ Χαλκίς, δεν θα μπορούσε να μην ψηφιζόταν στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς. Ο 29χρονος αμυντικός, ήταν και πάλι φέτος ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας της Χαλκίδας. Στον 9ο χρόνο που αγωνίζεται στον ΑΟ Χαλκίς δεν θα μπορούσε να μην ματώνει αυτή την φανέλα. Αγωνίστηκε 2466 λεπτά και τα έδωσε όλα για την ομάδα της καρδιάς του.

6. ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΛΑΣ (6%)
 
Ο 19χρονος αμυντικός που ήρθε στον ΑΟ Χαλκίς από το Μαρμάρι Ευβοίας, ήταν η έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς βοήθησε πολύ στην άμυνα της ομάδας αλλά εντυπωσίασε και με το ταλέντο του τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Ένα χαρισματικό παιδί που κέρδισε εντυπώσεις στην Δ' Εθνική, μπορεί στο μέλλον με σωστή δουλειά να τον δούμε πολύ ψηλά. Οι φίλαθλοι των ψήφισαν στην 6η θέση αλλά και αυτός αγωνίστηκε 1565 λεπτά, ιδρώνοντας την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς. Μία απόδειξη ότι η Εύβοια βγάζει ταλέντα.

 7. ΓΕΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΣ (4%)
 
Ο 22χρονος πορτιέρο του ΑΟ Χαλκίς δεν μπορούσε να έλειπε από την ψηφοφορία. Φέτος μπορεί να μην είχε την περσινή απόδοση αλλά δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός ταλαντούχος τερματοφύλακας. Αγωνίστηκε 2430 λεπτά και έσωσε πολλές φορές τον ΑΟ Χαλκίς από γκολ. Αν η πορεία της ομάδας ήταν καλύτερη και δεν υπήρχαν προβλήματα σίγουρα η απόδοση του θα φαινόταν ακόμα καλύτερη. Η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο και τις περισσότερες φορές κάποιος αναδεικνύεται ανάλογα με την απόδοση της ομάδας.

 8. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΗΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΓΙΟΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ,  (από 3%)

Πριν ξεκινήσει φέτος το πρωτάθλημα, ο ΑΟ Χαλκίς έκανε έναν προγραμματισμό και επέλεξε ποδοσφαιριστές από την Εύβοια και νεαρούς ηλικιακά. Οι 3 μέσοι, ο 23χρονος Γιώργος Γιογιός, με 3 γκολ και 3 ασσίστ, ο 20χρονος Σπύρος Γκάβαλης και ο 20χρονος Αντώνης Κυρήκος, ήταν πολύ καλές μεταγραφικές επιλογές και βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, στο κέντρο του γηπέδου.

11. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ (από 2%)

Μεγάλη απογοήτευση της ψηφοφορίας ο επιθετικός του ΑΟ Χαλκίς, Στέλιος Μαστρογιάννης. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες και ήρθε στον ΑΟ Χαλκίς σαν μεγάλη μεταγραφή. Παρόλο που σκόραρε φέτος 5 φορές με την φανέλα του ΑΟ Χαλκίς και μοίρασε 2 ασίστ, ο ίδιος δεν εντυπωσίασε με την απόδοση τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Το σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι περίμεναν φέτος περισσότερα από αυτόν στα 2113 λεπτά που αγωνίστηκε και γι αυτό δεν του έδωσαν τόσες πολλές ψήφους.
 
 Ένας από τους ποιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Εύβοιας, ο 19χρονος μέσος Νίκος Σταματάκος, ήρθε φέτος από τον Απόλλων Ερέτριας στον ΑΟ Χαλκίς. Αγωνίστηκε 1328 λεπτά και με 1 γκολ και 1 ασίστ, βοήθησε αρκετά φέτος τον ΑΟ Χαλκίς. Ένα ακόμα ταλέντο από την Εύβοια, μπορεί να μην ψηφίστηκε τόσο πολύ από τους φιλάθλους της Χαλκίδας, αλλά σίγουρα έχει μέλλον μπροστά του για να φτάσει ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: