Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

1 ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΟΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χαλκίς, έχοντας στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή τον πρώην τεχνικό διευθυντή του, Παναγιώτη Σκόνδρα, ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Μαγούλα με 3-2 (1-1 παρ.), στα πλαίσια του Α' γύρου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ήττα αυτή σήμανε το πρόωρο αντίο των Νερρατζούρι από τον θεσμό.
Οι δύο ομάδες, παρεταγμένες με πολλούς αναπληρωματικούς στις συνθέσεις τους, επέδειξαν περίσσιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς βεβαια κάποια κλασική φάση στο πέρας της κανονικής διάρκειας, με αποτέλεσμα το δίκαιο 0-0.
Στην παράταση, η Μαγούλα κατάφερε να προηγηθεί στο 116' με τον Κουμεντάκο, και όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι τελικά θα πάρουν το διπλό όμως υπολόγισαν χωρίς τον Μαστρογιάννη, ο οποίος -κυριολεκτικά- στην τελευταία φάση, επωφελήθηκε την ασταθή απόκρουση του Ζούκα μετα το πλασέ του Μπόκαρη (ο οποίος αγωνίστηκε απο το 85ο λεπτό στην επίθεση ώς παρτενέρ του Μαστρογιάννη!!), και σκόραρε προ κενής εστίας.
Στα πέναλτυ κρατάμε δύο σημεία. Την ατυχία/αστοχία των παικτών της Χαλκίδας (Γκιτσάλης, Μαστρογιάννης σημάδεψαν το δοκάρι του Ζούκα) και την εκπληκτική εμφάνιση του Μητακίδη. Ο πορτιέρο του ΑΟΧ απόκρουσε δύο πέναλτυ (ενώ κόντεψε να πιάσει και το 1ο) δείχνοντας την ικανότητα του και τα ρεφλέξ του. Παρ' όλα αυτά ο Μενδρινός δεν λάθεψε στο τελευταίο πέναλτυ και εγραψε το 3-2 για τον Αστέρα
Γενικότερα, η Χαλκίδα κατάφερε με αυτή την μαχητικότητα που επέδειξε στον αγώνα, να δώσει ελπίδα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Στάδιο, για μια καλύτερη συνέχεια, αρχής γενομένης απο τον Κυριακάτικο αγώνα στο Λουτράκι που ουσιαστικά κρίνει την παραμονή της. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα, επειτα απο μια μακρά περίοδο αστάθειας με τις απομακρύνσεις προπονητων, γυμναστών κ.α, η ομαδα πρέπει να σφίξει τα δόντια και να δείξει πως δεν αξίζει επ' ουδενί να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

ΑΟΧ(Σκόνδρας): Μητακίδης, Κυρήκος(85' Μπόκαρης), Αναστασίου, Τσούτης Σ., Γκιτσάλης, Τσούτης Ρ., Σταματάκος, Γούναρης, Μαστρογιάννης, Δασκαλάκης(69' Μεταξάς), Κολιόπουλος(73' Μπακρής)
Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαρόλας, Τούρλας και Μιχαλάρης
Αστέρας Μαγούλας(Βογιατζής): Ζούκας, Καραμανίδης, Μουστάκης, Μενδρινός, Κουμεντάκος, Πατσιονίδης, Μπεχλής, Σταθόπουλος(61' Σερέπας), Λούπας, Κατικαρίδης(74' Μάρης), Κουσίδης(61' Καραμάνος)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΤΑΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΜΠΝΕΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΙΤΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΦΟΡΑΝΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...