Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΤΗΣ

Σε ένα κορυφαίο παιχνίδι με τις 2 ομάδες της Χαλκίδας να πιάνουν πολύ καλή απόδοση, ΑΟ Χαλκίς και Προποντίδα έμειναν στο 0-0 σε ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν εκφράζει το σημερινό παιχνίδι. Οι 500 περίπου φίλαθλοι είδαν ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος. Ο ΑΟ Χαλκίς έχασε βαθμούς βρίσκοντας μπροστά της μία δαιμονισμένη Προποντίδα. Οι νερατζούρρι αν και πίεσαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να σπάσουν τον τοίχο της άμυνας της Προποντίδας. Σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ, Γιώργος Μόνος, ο οποίος έσωσε πολλές φορές την Χαλκίδα με πολύ καλές αποκρούσεις και δεν έδωσε την ευκαιρία στην Προποντίδα που με μία επίθεση φωτιά δεν κατάφερε να σκοράρει. Πολύ καλός και ο τερματοφύλακας της Προποντίδας, Καρπετάκος, ο οποίος έσωσε την Προποντίδα σε πολλές φάσεις. Πολλές ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες που καμία δεν κατάφερε να σκοράρει και κόλλησαν στο 0-0. Έξαλα πανηγύρισαν οι παίχτες τις Προποντίδας αυτή την ισοπαλία. Καλό το ντεμπούτο του Γιώργου Σταμπουλή.
Αντίθετα στις εξέδρες έγιναν επεισόδια. Οι φίλαθλοι των 2 ομάδων συγκρούστηκαν στην εξέδρα των επισήμων δυσφημίζοντας το πολύ καλό σημερινό παιχνίδι. Πολύ κρίμα για το Χαλκιδέικο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν οι φίλαθλοι που συγκρούστηκαν είναι από την Χαλκίδα.
Με τις νίκες της Κύμης (0-1 την Δροσιά) και του Λήλα (1-0 την Νέα Αρτάκη) η διαφορά μειώθηκε στους +5 από την Κύμη και στους +8 από τον Λήλα Βασιλικού.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο που θα αντιμετωπίσει τον Ευβοϊκό, ο οποίος έχασε σήμερα στην Ερέτρια από τον Απόλλων με 2-0.

Τα άλλα σημερινά αποτελέσματα της Α1:
ΑΠΚΟ Δροσιάς 0-1 Κύμη
Λήλας Βασιλικού 1-0 Νέα Αρτάκη
Απόλλων Ερέτριας 2-0 Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου
Κονίστρες 1-2 Ταμυναϊκός