Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

0 ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε η σημερινή γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς στο ξενοδοχείο Lucy με 20 λεπτά καθυστέρηση. Ο κόσμος ήταν λίγος σχετικά. 100 περίπου άτομα ανάμεσα τους ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, παλαίμαχοι, εκπρόσωποι των γονέων των παιδιών από τις ακαδημίες του ΑΟΧ και δημοσιογράφοι. Πολλοί γνωστοί όπως ο πρώην δήμαρχος της Χαλκίδας Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο πρώην πρόεδρος του Λήλα Βασιλικού και της Χαλκίδας Αγραφιώτης αλλα και επίσημος προσκεκλημένος ο Χαλκιδέος υπουργός τουρισμού Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος δεν παρευρέθη λόγο υποχρεώσεων στο εξωτερικό.
Η εκπρόσωπος τύπου του ΑΟΧ κα Ντινάκη, καλησπέρισε τον κόσμο και ανακοίνωσε τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς. Πρόεδρος τελικά ο επιχειρηματίας Βασίλης Ταρνανάς και αντιπρόεδρος ο Μπούρικας. Κάνοντας μία επιδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα 4 χρόνια πριν, ο κος Μπούρικας ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν με ‘’μία σφραγίδα’’ όπως είπε, να γλιτώσει τον σύλλογο από την απόλυτη διαγραφή του. Όντος για την κίνηση αυτή, χρωστάμε όλοι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας σε αυτόν και σε όσους ‘’έσωσαν’’ τον ΑΟΧ ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ο Μπούρικας έδωσε τα ‘’ηνία’’ στον επιχειρηματία Βασίλη Ταρνανά, μένοντας όμως ως αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Ο ΑΟΧ ξεκινώντας από την αρχή κατάφερε και έχτισε ακαδημίες, ενώ έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Τα μέλη του Δ.Σ. μας μίλησαν για τους στόχους της ομάδας. Μερικοί από αυτούς μας φάνηκαν και πολύ δύσκολοι. Οι σημαντικοί στόχοι της ομάδας που έθεσαν είναι
• Άνοδος της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία
• Αναμόρφωση του σταδίου της Χαλκίδας και στο άμεσο μέλλον δημιουργία στην θέση του Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στάδιο χωρητικότητας 25000 θέσεων.
• Διαμόρφωση των γηπέδων της Χαλκίδας Αλεξάνδρειο, Τσαλίκη/Παπίλα και Βούρκου ως προπονητικά γήπεδα του ΑΟΧ και των ακαδημιών του
• Δημιουργία συνδέσμου φιλάθλων Χαλκίδας
• Ιστοσελίδα του ΑΟ Χαλκίς.
Είχαμε όμως και μερικές αντιπαραθέσεις του Δ.Σ. με τον εκπρόσωπο των γονέων των μικρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες. Οι λόγοι ότι δεν υπάρχει οργάνωση, δεν έχουν ακόμα δικό τους χώρο οι ακαδημίες, δεν μπορούν να προπονηθούν 40 πιτσιρίκια σε ένα χώρο όλα μαζί, δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι γονείς ως γήπεδο των ακαδημιών το Κανήθου λόγο το ότι είναι μακριά από το κέντρο κ.α. Το Δ.Σ. έδειξε ψυχραιμία και είπε ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Δεν παρέλειψαν οι βραβεύσεις στους χορηγούς του ΑΟΧ, στον κο Κυριαζόπουλο της εταιρίας GEYER και στον κο Θαλάσση της εταιρίας ΙΚΤΕΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, ενώ παρέλαβε ανθοδέσμη η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπούρικα, για την ανοχή της και την στήριξη απέναντι στον σύζυγο της, για όλες τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος να κρατήσει ζωντανό τον ΑΟΧ. Μοίρασαν στους προσκεκλημένους και φάκελο με τα σχέδια της ομάδας αλλα και ένα CD με τον ύμνο της Χαλκίδας. Για περισσότερα όμως όσο αφορά την σημερινή συνέλευση θα σας ενημερώσουμε.
Ο κόσμος σαφώς και λίγος. Η ομάδα θέλει στήριξη από όλους τους τοπικούς τομείς, οι οποίοι και έκαναν την αρχή, αλλά η πιο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου. Όλοι περιμένουν να ανέβει πρώτα ο ΑΟΧ και να ξεφύγει από το Τοπικό και μετά να έρθει στο γήπεδο. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Ομάδα χωρίς κόσμο δεν ανεβαίνει. Και ας είναι η ομάδα μιας πόλης 100000 κατοίκων. Αν δεν την στηρίξει ο κόσμος τώρα που τον έχει ανάγκη η ομάδα, τώρα που είναι μια αρχή για μια νέα προσπάθεια φοβάμαι ότι η ομάδα θα είναι καταδικασμένη. Γι αυτό λοιπόν εδώ είμαστε με σκέψεις μέχρι και για σύνδεσμο. Όσοι ενδιαφέρονται περιμένουμε μηνύματα σας. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα χτίσουμε τον νέο ΑΟΧ, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: